Lead Adept i Corscalla

The Churgeons Adept assistent

Description:

Sidst set iført i adept robe på flugt fra celle 4 i corscalla distriktet. Han viker som en mand i 30’erne, some er muskuløs. Meget lidt information på ham.

Bio:

Sybas Moran er en af Logician cultens senior medlemmer. Han fungere normalt som Armsdealer til forskellige gangs, Nobles, Rogue Traders og andre der vil have våben. Lige nu er han blevet sat på en opgave om at sikre at The Churgeon kan fuldføre en “arms deal” han lavede ude i the Spinward Front.
Sybas er meget forglemmelig, en karakteristika der er kommet ham til gode gennem årene. Han er en mand i 30’erne der holder sig i form, men ikke træner specielt meget mere end det nødvendige. Han lever normalt i de øvre lag af samfundet og har derfor en god smag for de finere ting i livet.
Moran er også meget god til at bruge flere slags våben da han også træner sin egen gruppe at Logician specialister som han gør brug af meget tit. Han frygter dog at de meget nemt kunne ende i døden og at han bliver nød til at låne folk af andre Logician celler.

Moran er mere paranoid end normalt da det ikke lykkedes ham at få svar på hvem der stoppede den sidste operation, men han fik dog et navn, Sand. Hvem dette er eller hvordan det spiller ind ved han ikke. Han mistænker en anden Logician cele eller Tech cult, men er ikke udover at tro det kunne være Arbites eller selv Inquisitionen da han har mødt begge grupper før.

Lead Adept i Corscalla

Dark Heresy bassemand