Venerable Inquisitor Osbad Teyn

Inquisitor of the Ordo Hereticus

Description:

Osbad Teyn Ser overordnet gammel og træt ud. Man kan tydeligt se folderne i hans hud og han har da også et par lever pletter hidst og her. Hans hår er gråt og han virker spinkel. Osbad ser ud som en der har set for meget vist i hans altid lidt fjerne blik, som om han tænker tilbage på nogen eller noget. Hans ene ben er delvist erstattet med et af stål, som er godt lavet, og hans ene hånd er altid skjult med en handske.
Osbad har altid en Sort frakke på med hvide striber omkring håndleddet der går op til omkring albuen. Frakken ser ud til at være styrket med Flak indvendigt og er mulighvis lavet med Mesh. Hans tøj er af høj kvalitet, men der er ikke nogen standard for det, det virker special lavet.
Fordi Osbad er blevet så gammel som han er støtter hans sig altid op af sin stok som er lavet af stål og har en Inquisitorielt I som håndtag. På hans hånd uden handske bærer han en Ring som virker til at være en slags broderskabs ring.

Osbad er altid set sammen med en bodyguard der er gammel, men ung i forhold til Osbad, der er klædt i en slags hvidt/sølv farvet Carapace/mesh rustning. Denne bodyguard har et Sværd på ryggen og en Bolt Pistol i siden. Ingen har set ham trække nogen af disse endnu.

Bio:

Osbad Teyn er en oldgammel inquisitor som har set flere personer i Calixis sektoren rejse sig op fra masserne og blive magtfulde adepta og derefter miste deres plads til andre eller aldren.
Osbad Teyn har beskyttet Calixis Sektoren fra den selv så længe at ingen, måske ikke engang ham selv, har tal på de kættere han har brandt på bålet.
Selv efter års tjeneste er Osbad Teyn ikke træt af sit hverv og fortsætter sit arbejde med rense sektoren. Ganske vidst er Osbad mere en organisator i sine ældre dage og styrer en del Acolyte Celler som klarer opgaverne som Osbads informanter sender ham.

Venerable Inquisitor Osbad Teyn

Dark Heresy bassemand